lauantai 18. joulukuuta 2010

Lauantai

Aika seesteinen lauantai. Jokainen puuhasteli omiaan. Minä keskityin pääasiassa takan edessä köllöttelyyn.


2 kommenttia:

 1. Hei Mökö!
  Minä täällä, Molla-kissa
  Muistatkos minua? Olin kolme kuinen katin rääpäle,kun kävitte Hannan ja Juhon kanssa katsomassa minua täällä uudessa kodissani Antreantiellä. Nyt olen jo 7 kuukautta,12 päivää.

  No totta kai Sinä muistat minut,koska olen yhtä kauniin värinen kuin Sinäkin,minulla on vain hieman enemään valkoista kuin Sinulla.

  Muistan aina, kun olisit niin kovin halunnut rakastaa minua,mutta epävirallinen kummitustätisi (minun emäntäni) ja Sinun äitisi Hanna eivät olleet oikein uskaliaita päästämään meitä peuhaamaan.. Sinä vain nuuhkit ja vinguit ja minä pienen kissan äänelläni suhisin Sinulle.

  Olemme muutenkin aika lailla samanlaisia sinun kanssasi.Minäkin olen oppinut paljon viattomia jekkuja ja rakastan tuon, Viivin 18 vuotta 7 kk 12 päivää vainoamista ja päiväunien häiriköintiä. Se ei oikeen enään ymmärrä leikkimisen päälle,kun on jo niin vanha mummokissa. Viivi on jo useasti kostanut minulle kiusaamiseni ja pisuttanut leluihini ja leikkitunneliini koska härnään vanhusta.

  Juho isäntäsi käy aika useasti katsomassa minua ja aina niin nätisti paijaa ja hellii minua. Olen minäkin kyllä aika pummi.. Muistan kun taannoin oli keittiönpöydän ympärys täynnä jätkiä kahvilla enkä päässyt hyppäämään pöydälle tuolin kautta ja kun ei kukaan huomannut minua,niin Juhohan toki otti minut syliin kun aikani nyhdin farkun lahjetta.

  Toivottavasti tulette käymään taas emäntäsi kanssa.. Sitten kun on kesä minäkin pääsen ulos kun olen tarpeeksi vanha (on minut kyllä jo leikattu,kahteen kertaankin kun ensimmäinen epäonnistui) mutta olen vielä liian villi ja saatan livistää. Olin kyllä jouluna valjaissa ulkona katsomassa lintulautaa,mutta pelkäsin kovin kun ISO fasaani potpotti minulle.

  Mutta sitten voimme leikkiä ulkona,kun siään Sinä Mökö -rakas,et saa tulla kun Viivi-vanhus ei oikeen pidä koirista.

  Mutta me olemme kuin kaksi marjaa,olemmehan niin kauniin värisiä ja muutenkin kissamaisia.

  Mutta nyt ramasee tämä lintujen ikkunasta katselu niin paljon,että taidan mennä pönttöuunin eteen unille, kun tuo hassu emäntä yöpaidassaan kahlasi hangessa hakemaan puitakin ,jotta minulla olisi mukava kölliä lämpimässä.

  terveisin Molla <3
  p.s. minun piti laittaa kuvanikin tänne,mutta kun tuo emäntä,ei osannut pienentää kuvia koneella niin lähetän sen myöhemmin kun saamme kuvia käsiteltyä

  VastaaPoista
 2. Hei Molla!
  Vielä kysyt, tietysti muistan sinut ja suloisen suhinasi. Minun on ollut sinua ikävä. Odotan jo kesää, että päästään yhdessä tekemään kepposia Viiville.
  Haluaisin kaverikuvaan kanssasi, olemmehan molemmat niin söpöjä. Toivottavasti nähdään pian, miauuu :)
  t:Mökö

  VastaaPoista